24-ore.com
SHBA përshëndet Bullgarinë për blerjen e avionëve F-16
Shtetet e Bashkuara të Amerikës mirëpresin vendimin e qeverisë bullgare për blerjen e avionëve luftarakë shumëfunksional F-16, municioneve dhe pajisjes së lidhur me ta, kështu edhe angazhimin e saj…