24-ore.com
Meta përgjigjet për vete dhe të tjerët, propozon Rexhep Mejdanin si president!
Presidenti i Republikës Ilir Meta propozon për Kreun e Shtetit emrin e Rexhep Mejdanit. Në daljen e sotme para mediave, Meta tha se 13 tetori është një mundësi për të gjithë ata që mendojnë se Pres…