24-ore.com
Fatmir Sejdiu tregon vijat e kuqe për një koalicion parazgjedhor
Ish-presidenti i Kosovës dhe ish-kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Fatmir Sejdiu ka thënë se LDK duhet të shkojë e vetme në zgjedhje. Deklaratat i bëri në emisionin “Debat Plus” ku shtoi s…