24-ore.com
Gjysma e parë e vitit dhe prioritetet deri në 2020
Konferencë për shtyp e Kryeministrit Edi Rama: Mirëdita! Faleminderit! E pashë të arsyeshme që sot të bëj një komunikim, për të përmbledhur gjashtëmujorin e pare te vitit, si dhe për të nënvizuar d…