24-ore.com
Hahn: E pandershme të akuzosh se Kushtetuesja nuk funksionon, gjykatësit e korruptuar jashtë sistemit
Prokurorët dhe gjykatësit e korruptuar në Shqipëri po dalin jashtë sistemit, deklaroi eurokomisioneri për Zgjerimin, Johannes Hahn në një intervistë për gazetën austriake ”Der Standard”. ”Në Shqipë…