24-ore.com
Ministri rus Aleksandër Novak: “Rryma turke” do të kalojë përmes Bullgarisë
Degëzimi i dytë i gazsjellësit “Rryma Turke” do të kalojë përmes Bullgarisë dhe jo përmes Greqisë. Këtë e ka deklaruar para gazetarëve Ministri rus i Energjetikës Aleksandër Novak në koloaret e një…