24-ore.com
Shqipëria, me më pak lidhje ajrore në rajon dhe Europë
Rumania renditet më e larta me lidhjen direkte të transportit ajror midis vendeve në Evropën Juglindore, sipas një raporti të ri të Këshillit të Aeroportit Ndërkombëtar (ACI). Shqipëria sakaq, së b…