24-ore.com
Trump i mohon akuzat e demokratëve për racizëm
Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, mohoi se është racist pas komenteve të bëra për një kongresist demokrat me ngjyrë dhe për qytetin amerikan të Baltimores. Trump e sulmoi verbalisht…