24-ore.com
Amaneti i aktorëve nga Naim Frashëri te Sulejman Pitarka, Drita Haxhiraj: Teatri të bëhet i ri dhe modern
Aktorja e njohur Drita Haxhiraj, është ngjitur një jetë të tërë në skenën e Teatrit Kombëtar. Ajo bën pjesë tek shumica e komunitetit teatror që kërkon ndërtimin e një Teatrit të Ri Kombëtar në ven…