24-ore.com
Turizëm informal/ Hotelet dhe dhomat me qira në Durrës pa kupon tatimor
Nëse hedhim sytë në qytetin e Durrësit numri i pallateve dhe hoteleve është tepër i lartë, por të regjistruar pranë Qendres Kombëtare të Biznesit janë shumë pak. Sipas të dhënave zyrtare në prefekt…