24-ore.com
 “Gjuha gjuhëve” e përçmuar nga akademikët
Nga Stiljan DEDJA Gjuha jonë shqipe na lartëson dhe na bvën krenarë, sepse ajo konsiderohet si gjuha e parë në ballkan dhe më gjerë. Gjuhëtarë dhe albanologë të huaj dhe të vendit kanë arritur në…