24-ore.com
Raporti i DASH krahason protestat e opozitës sot me ato të 21 janarit 2011: Forcat e sigurisë vranë 4 qytetarë
Departamenti Amerikan i Shtetit, në raportin e tij të fundit, ka bërë një krahasim mes dy protestave të bëra nga opozita e atëheshme dhe e tanishmja, nisur nga fakti që vendi ndodhet në një situatë…