24-ore.com
Meta nuk dekreton Skënder Gjinushin si kryetar të Akademisë së Shkencave
Presidenti Meta dekreton refuzimin e emërimit të akademikut Skënder Gjinushi si kryetar i Akademisë së Shkencave. Skënder Gjinushi u zgjedh kryetar i Akademisë së Shkencave me 35 vota pro dhe 6 kun…