24-ore.com
Veliaj në Roterdam, Veliaj: Krenar për transformimin që ka pësuar Tirana
Transformimi që ka pësuar Tirana në 4 vitet e fundit po tërheq jo vetëm vëmendjen e mediave të ndryshme botërore, por më së shumti emra të njohur të fushës së arkitekturës dhe urbanistikës. Arkitek…