24-ore.com
Mitsotakis fitoi – rikthim i pushtetit të familjeve në Greqi
Nga: Barbara Wesel Emocionet janë të përmbajtura pas fitores së konservatorit Kyriakos Mitsotakis. Në vitin 2015 me fitoren e Alexis Tsipras dhe partisë së majtë Syriza përkrahësit dolën atëherë …