24-ore.com
Eksperti gjerman Bodo Weber: Borell do ta ndihmojë Serbinë që ta kuptojë realitetin e Kosovës së pavarur
Eksperti gjerman i zhvillimeve dhe politikave që ndërlidhen me Ballkanin Perëndimor, Bodo Weber, nuk sheh asgjë të keqe që ministri i Jashtëm i Spanjës, Josep Borell, të zëvendësojë Federica Mogher…