24-ore.com
Qeveria e Kosovës e shlyen borxhin prej 53 milionë eurove ndaj “Bechtel&Enkas”
Detyrimet e Kosovës ndaj kompanisë turko-amerikane “Bechtel&Enka”, kanë marrë fund. Gjoba prej 53 milionë euro që kjo kompani i kishte vënë shtetit për zvarritje të punimeve dhe vonesa në pages…