24-ore.com
Berisha si Meta, sulmon Sorosin dhe ambasadorin e BE-së
Jashtë selisë së PD-së, i pyetur nga gazetarët se si e sheh zgjidhjen që Meta ka dhënë për krizën politike, ish-kryeministri Sali Berisha, tha se nuk ndërhynë në zgjidhjet e Presidentit. Ish-kryemi…