24-ore.com
Me paradë ushtarake dhe spektakël fishekzjarresh, SHBA feston sot 243-vjetorin e pavarësisë
Prej ditës së djeshme, në Uashington kanë filluar përgatitjet për festimet e 4 korrikut, të cilat po marrin një formë të re nga presidenti Donald Trump për të shpalosur me solemnitet imazhin e usht…