24-ore.com
Balla i prerë: Reforma në drejtësi nuk negociohet, Meta shkeli Kushtetutën dhe duhet të lirojë atë zyrë
Në seancën e sotme në Kuvend, po diskutohet për dekretin për ligjin e Përmbarimit Gjyqësor Privat, të cilin e riktheu Presidenti i Republikës për shqyrtim, me arsyetimin se është i paqartë. Në fjal…