24-ore.com
Reuters: Shqipëria dhe Maqedonia do të jenë ‘viktimat’ e para të irritimit të Macron
“Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria do të jenë viktimat e parë të irritimit të Macron nëse ai vazhdon (rrugën e bllokimit), edhe pse dëshira e tyre për bisedimet e pranimit ka mbetur në vend për më s…