24-ore.com
BRUKSEL-Ursula von der Leyen zgjidhet presidente e KE-së dhe Christine Lagarde presidente e BQE
Pas shumë përpjekjeve, për mosdarkotësi midis Parisit dhe Berlinit, krerët e Bashkimit Europian ranë dakord dje në Bruksel mbi emërimet në postet kyçe të Unionit. Kështu, ministrja e Mbrojtjes e Gj…