24-ore.com
Sa përfitoi Shqipëria dhe sa humbi Serbia prej taksës 100% të Kosovës?
Në pak muaj, Kosova është kthyer për Shqipërinë në partnerin e dytë tregtar të eksporteve, duke lënë pas Spanjën e duke u renditur direkt pas Italisë. Nëse analizojmë statistikat e tregtisë së jash…