24-ore.com
Republika e vetëshpallur “Meta Berisha”, kundër Perëndimit
Nga Mero Baze Presidenti u ngrit herët në mëngjes për ta na treguar se Republika e tij rrezikohet nga Shtetet e Bashkuara dhe vendet e Bashkimit Europian, dhe se ai është simbol i rezistencës ndaj …