24-ore.com
Britani: Dy kandidatët për kryeministër flasin për planet për “Brexit”
Kandidatët për kreun e Partisë Konservatore, rrjedhimisht edhe të kryeministrit britanik, Boris Johnson dhe Jeremy Hunt përcaktuan planet për “Brexit”-in gjatë fushatave respektive zgje…