24-ore.com
Padia ndaj “Bild”, Rama: Gjyqi në Gjermani, faturat do publikohen në Shqipëri dhe e vërteta do dalë e plotë
“Gjyqi do bëhet në Gjermani, faturat do publikohen në Shqipëri dhe e vërteta për tërë atë çorbë të prishur që gatuat, për ta helmuar këtë vend e miqtë e tij, do dalë e plotë. Gjermanisht”, deklaroi…