24-ore.com
Shqipëri-Kosovë, dakordësohen masat për licencat
Komisionet Teknike për transport tokësor të Shqipërisë dhe Kosovës, dakordësuan masat për respektimin e licencave dhe kushtet nga operatorët respektivë të të dy vendeve. Në takimin e zhvilluar në M…