24-ore.com
5-mujori, bien importet e naftës dhe cigareve, shkak ARMO dhe rritja e akcizës
Importet e mallrave kryesore të akcizës naftës dhe cigareskanë shënuar dobësi gjatë periudhës pesëmujore duke ndikuar negativisht edhe të ardhurat buxhetore. Sipas të dhënave nga Ministria e Financ…