24-ore.com
FT: BE po përsërit gabimet e së kaluarës në Ballkan, Shqipëria meriton bisedimet e anëtarësimit
Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut meritojnë fillimin e bisedimeve të anëtarësimit me Bashkimin Europian, shkruan sot gazeta e njohur “Financial Times” në një shkrim editorial. “Një vit ka kaluar tas…