24-ore.com
Ecja nëpër shesh, Clinton nuk ia lëshon dorën Albright’it
Ish-presidenti i SHBA-së, Bill Clinton, dhe ish-sekretarja amerikane, Madeleine Albright, kanë ecur së bashku në sheshin qendror të Prishtinës, ceremoni e quajtur kjo “Ecja e Lirisë”. Gjatë kësaj e…