24-ore.com
Abe kërkon rolin e ndërmjetësit për mosmarrëveshjet SHBA-Iran
Kryeministri japonez, Shinzo Abe do të udhëtojë këtë javë drejt Iranit për një mision delikat diplomatik. Ai shpreson të shërbejë si ndërmjetësues për të ulur tensionet mes Republikës Islamike dhe …