24-ore.com
Sekretet e 6 pikturave të famshme
Para se të përfundojë një vepër arti, artisti shpesh ndryshon detajet. Ndodh me shkrimtarët, skulptorët dhe madje piktorët. Por, ndërsa projektet janë lehtësisht të lexueshme për një roman, ne poth…