24-ore.com
Ish-liderët e rajonit i japin goditje idesë së Vuçiç dhe Thaçit
Në një konferencë rajonale në Shkup të titulluar “Integrimet europiane në udhëkryq” nën organizimin e Klubit të Podgoricës, pjesë e të cilit janë ish–Presidentë dhe Kryeministra të vendeve të rajon…