24-ore.com
Në Beograd po këndohet shqip
Dje ka përfunduar edicioni i gjashtë e festivalit “Mirëdita Dobar Dan”, i cili ka për qëllim përmirësimin e marrëdhënieve Kosovë-Serbi, në fushën e artit dhe të kulturës. Në këtë festival, ndër të…