24-ore.com
“Mjekë për Shqipërinë”, Rama-të rinjve: Ju presin 112 vende të lira
Kryeministri i vendit, Edi Rama, ka folur për portalet e rekrutimeve në fusha të ndryshe që nga arsimi, administrata dhe deri tek sfida e fundit ajo e ‘peshkimit’ të mjekëve të rinj. Duke pranuar s…