24-ore.com
Aksion në veri të Kosovës, plagosen policë shqiptarë, dhjetëra të arrestuar
Aksioni i disa njësive policore, përfshirë Forcat Speciale, për arrestimin e disa personave që dyshohet se merren me kontrabandë në Zubin Potok dhe në pjesë të tjera të Veriut të Kosovës, ka marrë …