24-ore.com
Soreca tjetër mesazh Metës: Nuk ka kthim pas, Reforma në Drejtësi në përputhje me Kushtetutën
Ambasadori i BE-së, Luigi Soreca deklaroi se Reforma në Drejtësi në Shqipëri ka ecur në rrugën e duhur dhe se shqiptarët e mbështesin atë. Deklarata e tij u bë në konferencën “Monitorimi i Integrit…