24-ore.com
Calavera: I papranueshëm sulmi ndaj vetingut, askush nuk është mbi ligjin
Drejtoresha për Ballkanin Perëndimor në Komisionin Europian dhe Shefja e Operacionit Ndërkombëtar të Monitorimit (ONM), Genoveva Ruiz Calavera ka publikuar sot një OP-ED ku thekson se, “BE-ja dhe S…