24-ore.com
Premiera dhe Tapet i Kuq
Ja çfarë kanë veshur bukuroshet në daljet e tyre në publik. Elizabeth Hurley 49-vjeçarja ishte në premierën e filmit të ri të ish-partnerit të saj Hugh Grant. “The Rewrite” filloi projektimin në Lo…