24-ore.com
Meta: S’rivizatohen kufijtë aq kollaj në Ballkan! Shqipëria e Madhe? Delirime nga politikanët autoritarë
Presidenti Ilir Meta ritheksoi qartësisht në konferencën ndërkombëtare të zhvilluar sot në Tiranë me titull “Sfidat e Sigurisë në Ballkan dhe roli i aktorëve të jashtëm në kohën e tranzicionit euro…