24-ore.com
Shkrimi në ‘Bild’, Gjylameti: Shpifje e opozitës në mediat e huaja
Deputetja e PS Blerina Gjylameti në një deklaratë për mediat u shpreh se shkrimi i gazetës më të madhe gjermane “Bild” me titullin “Shqipëria udhëhiqet nga kriminelë dhe gangsterë” është i sponsori…