24-ore.com
Kosovë, komisioni hetimor për dëbimin e shtetasve turq përfundoi raportin
Komisioni parlamentar që po heton operacionin e dëbimit të gjashtë shtetasve turq, një vit më parë, miratoi të mërkurën projekt raportin mbi operacionin dhe bëri thirrje që çështja të trajtohet nga…