24-ore.com
BSH: Zgjerim i investimeve direkte me 19,4%, kryesojnë energjia dhe hidrokarburet
Flukset hyrëse të investimeve direkte u zgjeruan me 19,4%, në tre mujorin e katërt të vitit të kaluar, bëri të ditur sot Banka e Shqipërisë. Sipas BSH-së, investimet kryesore janë të përqendruara n…