24-ore.com
Milan, Igli Tare i rrezikon postin Leonardos
Jo vetëm Gattuso por dhe Leonardo rrezikon postin te Milan. Disa afrime si Higuain apo Laxalt, nuk janë pritur mirë nga fondi Elliott, fundja kur bëhet fjalë për llogari dhe shpenzime, fondi anglo-…