24-ore.com
Anarkistët sulmojnë rezidencën e ambasadorit të SHBA në Athinë
Anarkistët e grupit “Ruvikona” sulmuan me bojëra dhe tymuese rezidencën e ambasadorit amerikan në Athinë, sot rreth orës 04:00. Sulmi përfshihet në një sërë protestash të anarkistëve për të lejuar …