24-ore.com
Rama: Gati për dialog, por jo të negociohet Kushtetuta! Zgjedhjet nuk shtyhen!
Edhe më tej protestat e dhunshme të kundërshtarëve, por dhe e ardhmja e marrëdhënieve shumë të tensionuara mes maxhorancës dhe opozitës ishin në vemendje të kryeministrit shqiptar Edi Rama gjatë nj…