24-ore.com
Shkup, Stevo Pendarovski merr detyrën e presidentit
Të dielën në Shkup u bë inaugurimi i presidentit të ri te Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski. Zoti Pendarovski tha në një fjalim se do të jetë president i të gjithëve dhe se do të angazhohet p…