24-ore.com
Rama: Qeveria nuk rrëzohet; Vlerëson policinë, fton Bashën për dialog dhe ironizon Metën
“Kryeministri si institucion nuk është kapiteni i një skuadre me porta të vogla që ndeshet me një skuadër tjetër tek oborri i Kinostudios. Patjetër unë jam problemi, se nuk më mundin dot”. Kjo isht…