24-ore.com
Ja pse ndërkombëtarët për herë të parë nuk po e ndërmjetësojnë këtë krizë
Nga Carlo Bollino Tek kriza që ka shpërthyer mes mazhorancës dhe një pjese të rëndësishme të opozitës, ajo çka të habit nuk është radikalizmi i protestës nga PD dhe LSI, por indiferenca që po vazhd…