24-ore.com
Provokim në jug të vendit, policia heq tabelat greqisht-shqip në Sarandë
Gjatë mbrëmjes së djeshme është zhvilluar një operacion policor në Finiq të Sarandës për heqjen e tabelave të vendosura edhe në gjuhën greke. Vendosjen e tabelave dygjuhëshe, në shqip dhe greqisht …